منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96

منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96

منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96

منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96 با مشاوران مرکز سبزتدریس تماس حاصل نمایید.شماره تماس از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور – 9099071647

اگر بخواهیم به طور خلاصه به معرفی رشته علوم و صنایع غذایی برای دانشجویانی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد این رشته را دارند بپردازیم باید بگوییم که هدف از  رشته علوم و صنایع غذایی تربیت متخصصانی است که در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، کنترل کیفیت، نگهداری محصولات کشاورزی، طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه ها و … به فعالیت بپردازند.اگر شما هم قصد تحصیل در رشته علوم و صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد را دارید پیشنهاد می کنیم برای آگاهی از گرایش های کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی ، دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی، تعداد سوالات آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی و ضرایب دروس کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96 مطالعه این مقاله را از دست ندهید.همچنین در صورت تمایل می توانید جهت آگاهی در خصوص مشاوره تحصیلی کارشناسی ارشد ، مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد و  کارشناسی ارشد بدون آزمون  با مرکز مشاوره تحصیلی  سبزتدریس تماس بگیرید.

گرایش های کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96

رشته علوم و صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد شامل 4 گرایش می باشد :

1- گرایش صنایع غذایی

2- گرایش شیمی مواد غذایی

3- گرایش زیست فناوری مواد غذایی

4- گرایش فناوری مواد غذایی

دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96

1- زبان انگلیسی عمومی و تخصصی

2- ریاضیات

3- شیمی مواد غذایی

4- میکروبیولوژی مواد غذایی

5- تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، کنسرو، اصول نگهداری)

6- اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی

تعداد سوالات آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96

برای آشنایی بیشتر شما داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را دارید لازم است بدانید که این آزمون شامل 180 سوال می باشد که در قسمت زیر تعداد سوالات مربوط به هر درس را عنوان کرده ایم.

1- زبان انگلیسی  عمومی و تخصصی: 30 سوال

2-ریاضیات : 30 سوال

3-شیمی مواد غذایی : 25 سوال

4-میکروبیولوژی مواد غذایی : 25 سوال

5-تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن و…) : 45 سوال

6-اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی : 25 سوال

 معرفی منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96

زبان تخصصی: انگلیسی برای دانشجویان صنایع غذایی مهندس جزایری

ریاضی:1-ریاضی عمومی، ایساک مارون، ترجمه خلیل پاریاب 2- ریاضی عمومی، جورج توماس 3- معادلات دیفرانسیل و کاربردهای آن، جورج اف، سیمونز

شیمی مواد غذایی: 1- شیمی مواد غذایی، دكتر فاطمی 2- شیمی مواد غذایی، دکتر بابک قنبر زاده

میكروبیولوژی مواد غذایی:میكروبیولوژی مواد غذایی، جی

تكنولوژی مواد غذایی: 1- تكنولوژی لبنیات، دكتر علی مرتضوی، قدس روحی 2- تكنولوژی قند، دکتر مصباحی، دکتر بهزاد 3-تكنولوژی روغن، فرشته مالک 4-تكنولوژی غلات، دمتر هادی پیغمبر دوست، دکتر ناصر رجب زاده 5- كنسرو و اصول نگهداری، دكتر حسن فاطمی

اصول طراحی كارخانجات و مهندسی صنایع غذایی: 1- اصول طراحی كارخانجات، دكتر شاهدی 2- اصول طراحی كارخانجات، دكتر كلباسی، دكتر محمد حسین حسینی

ضرایب دروس کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96

 

رشته    گرایش کد ضریب ضرایب دروس امتحانی به ترتیب دروس
(از راست به چپ)
1 2 3 4 5 6
علوم و مهندسی صنایع غذایی 1- صنایع غذایی 1 2 2 2 2 4 2
2- شیمی مواد غذایی 1 2 2 2 2 4 2
3-زیست فناوری مواد غذایی 1 2 2 2 2 4 2
4- فناوری مواد غذایی 1 2 2 2 2 4 2

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96 با مشاوران مرکز سبزتدریس تماس حاصل نمایید.شماره تماس از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور – 9099071647

منبع: منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *